Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $value in /customers/1/9/b/1ehulpwinkel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-value-functions.php on line 164 Notice: wp_woocommerce_session_65fa66c1d82f52051d91334aa893167c cookie cannot be set - headers already sent by /customers/1/9/b/1ehulpwinkel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-value-functions.php on line 164 in /customers/1/9/b/1ehulpwinkel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 1055 1e Hulpwinkel – EHBO, BHV en medische artikelen

Kwaliteits EHBO &
medische producten

Voor bedrijven, professionele hulporganisaties, verenigingen en particulieren

Een greep uit ons assortiment

Almeva 1ehulpwinkel kiezen:

Al sinds 1983 is Almeva een betrouwbare leverancier van EHBO/BHV materialen, voor zowel de professionele hulpverlener (zoals de ambulance) als ook voor bedrijven en instellingen (BHV).

Gratis verzending boven de € 50 (NL)
Eigen servicedienst voor onderhoud
Eigen magazijn dus snelle levering
14 dagen retour recht

Product categorieën

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Stuur ons een bericht.

Naam *(Vereist)

Liever direct een medewerker spreken?

U kunt ons bellen op:

Maandag t/m Vrijdag
Bereikbaar tussen
8:30 – 17:00 uur

Zaterdag & Zondag
Gesloten

Almeva B.V. en Almeva 1ehulpwinkel

De 1ehulpwinkel.nl is dé webshop van Almeva, al sinds 1983 een betrouwbare leverancier voor EHBO/BHV en medische artikelen voor bedrijven, professionele hulpdiensten en particulieren. Wij hebben door de jaren heen een betrouwbare reputatie verworven op het gebied van kwaliteit, service en efficiënte & snelle leveringen, waarbij afstand geen rol speelt.

Wij leveren kwaliteitsproducten en zorgen tevens voor service en technische ondersteuning. Staat een product niet op de site? Neem dan contact met ons op.

Menu