1. Home
  2. /
  3. Geen categorie
  4. /
  5. Almeva BV is ISO 13485 gecertificeerd!

Almeva BV is ISO 13485 gecertificeerd!

Almeva BV is trots te kunnen mededelen dat wij het ISO 13485 certificaat hebben behaald!

De ISO 13485 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen in de medische industrie. Met het behalen van deze certificering hebben wij aangetoond dat Almeva BV werkt volgens alle voorgeschreven regels, wetten en eisen die worden gesteld aan het werken in de medische handel en distributie.

Het behalen van het ISO 13485 certificaat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Het behalen van het certificaat is alleen mogelijk met de inzet die alle collega’s binnen Almeva dagelijks tonen.
Wij zijn dan ook niet alleen trots op het behaalde certificaat maar misschien nog wel veel trotser op al onze collega’s.

Ondertussen zijn wij ook volop bezig met de aanstaande verhuizing. De sleutel van ons nieuwe onderkomen hebben wij in ontvangst genomen en de eerste stappen voor de verbouwing zijn gezet. Na diverse overleggen met About Projects zijn wij de samenwerking aangegaan en zal de verbouwing snel starten. Zonder enige twijfel gaan zij er voor zorgen dat ons nieuwe pand er straks fantastisch uit ziet.

Ons nieuwe magazijn begint ondertussen wel al wat vorm te krijgen…

Menu