1. Home
  2. /
  3. Retourinformatie

Retourinformatie

Retour informatie

Indien u een bestelling, in zijn geheel of gedeeltelijk, retour wenst te sturen dient u te allen tijden het retourformulier in te vullen. Wij vragen u het retourformulier zo compleet en gedetailleerd mogelijk in te vullen.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht), mits de verpakking ongeopend is. Bij het openen van de verpakking is uw bestelling definitief en verliest u het recht op retourneren zonder opgave van reden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de klant. In overleg met de leverancier kan de bestelling ook, op afspraak, worden afgehaald door de vervoerder van de leverancier. De kosten voor het afhalen zullen in mindering worden gebracht op de te ontvangen creditfactuur.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u de verpakking met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat aan de leverancier retour te zenden. Nadat de leverancier het pakket in goede orde retour heeft ontvangen en heeft beoordeeld ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Daaropvolgend zal u binnen 14 kalenderdagen het gecrediteerde bedrag op het door u aangegeven IBAN-nummer retour ontvangen.

Retour formulier

Naam *(Vereist)
Reden van retour *(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Menu